Corona maatregelen

Ook in onze praktijk nemen wij maatregelen tegen de verspreiding van het corona virus. Hieronder vind u alle benodigde informatie

Afwijkende openingstijden:
Momenteel zijn wij op alle vestigingen volgens bekende openingstijden geopend.

Update 11 mei:
Op de kliniek locaties staan nu zuilen met desinfectiemiddel erin, wij vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren.
Door de plaatsing van schermen in de spreekkamer kunt u op een veilige manier mee in de spreekkamer, ook bij vaccinaties, wilt u liever in de wachtkamer wachten? Geef dat gerust aan.
Onderaan deze pagina vind u een knop met een verwijzing naar de richtlijnen van de Rijksoverheid omtrent COVID-19 en huisdieren.

Update 6 april:
Wij hebben besloten het vaccineren van uw huisdieren weer gefaseerd op te pakken. Dit omdat wij vrezen dat de maatregelen langer gaan duren dan dat vaccinaties veilig kunnen worden uitgesteld. Maar dit doen wij wel met strengere maatregelen dan andere afspraken. Wij nemen uw huisdier van u over in de wachtkamer. U moet in de wachtkamer blijven terwijl de dierenarts uw dier onderzoekt en vaccineert. Wij vragen u bij het maken van een vaccinatieafspraak door te geven of er extra aandachtspunten zijn voor ons onderzoek. Heeft iemand in uw gezin klachten passend bij corona, overleg dan of het uitstellen van de vaccinatie niet verstandiger is dan iemand anders met uw huisdier te laten komen.

De volgende maatregelen zijn van kracht in onze klinieken en de trimsalon:
· Bij ontvangt/binnenkomst en vertrek op onze kliniek geven wij geen hand.

· Wij vragen u op de kliniek zoveel als mogelijk per pin te betalen. Als u alleen contant kan betalen, vermijd lichamelijk contact.

· Wij rijden in deze periode geen huisvisites.

· Kom met maximaal 1 persoon tijdens een afspraak.

· Houd tenminste 1,5 meter afstand van elkaar.

· Wij desinfecteren nog frequenter alle oppervlakten, die in aanraking met handen komen. (deurkrukken, pinapparaat etc.)

· Onze medewerkers wassen en desinfecteren hun handen frequenter dan gebruikelijk is (min. 20 seconden).

· Uiteraard geven wij u ook de mogelijkheid om uw handen te wassen en te desinfecteren als u ons bezoekt.

· Alle zaken, die overhandigd moeten worden (medicijnen, documenten) zullen op de balie neergelegd worden, vermijd lichamelijk contact.

· Zieke/verkouden diereigenaren: kom niet zelf naar de kliniek, maar laat iemand anders met het dier komen. Vraag bij voorkeur iemand buiten uw gezin.

· Graag zoveel mogelijk bestellingen van bijvoorbeeld voer, medicatie of vlomiddelen, van te voren doorbellen of per app bestellen. Dan spreken wij samen een ophaal tijd af, zo beperken we de hoeveelheid mensen die in onze kliniek aanwezig zijn.

Heeft u toch nog vragen schroom niet om te bellen.