Gedrag

 

Ik ben Denise de Bruin, misschien dat u mij wel al kent. Ik heb namelijk ook gewerkt als paraveterinair bij De DierenKliniek Volendam Edam en Oosthuizen. Tijdens mijn werk ben ik al gestart met de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut. Deze opleiding heb ik nu bijna afgerond en ik kan gaan starten met gedragsconsulten. Ik zal elke laatste dinsdag van de maand tussen 17.00 en 18.00 uur aanwezig zijn op De DierenKliniek Volendam Edam. Tijdens dit spreekuur kunt u terecht met al uw vragen over het gedrag/probleem van of met uw hond (van pup tot volwassen!).

Hoe ga ik te werk?
Als eerste ontvang ik graag van u het ingevulde intake formulier zodat ik mij kan voorbereiden op uw vragen. Tijdens het spreekuur zal ik ingaan op de vraag die u mij stelt. En probeer ik een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van het probleem/normale gedrag van uw hond. Ik probeer u in korte tijd diverse tips en trucs mee te geven om mee aan de slag te gaan. Maar mocht er meer begeleiding/tijd nodig zijn dan kan ik een vervolgafspraak met u plannen. Dit kan zowel thuis als op de kliniek gebeuren.

Moet uw hond mee naar het spreekuur?
Nee, maar mag wel. Het gedrag op de kliniek vertekend vaak ten opzichte van het normale gedrag van uw hond. Is het gedrag gekoppeld aan de kliniek neem dan zeker uw hond mee!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, bel dan met de kliniek.