Honden ijsjes!

Het warme weer komt eraan en dan kunnen onze honden wel wat overheerlijke verkoeling gebruiken. Trakteer je hond op warme dagen op een heerlijk ijsje van Smoofl Ice Cream Mix for Dogs. Bij de ijsmix worden standaard 12 stokjes meegeleverd, zodat je gelijk aan de slag kan gaan. Er zijn van Smoofl ook speciale ijsvormen in de vorm van een hondenpoot te verkrijgen om de ijsjes in te maken. Laat het smullen maar beginnen!

Deze zelfgemaakte ijsjes zijn verkoelend, lekker maar ook 100% vegetarisch en vrij van gluten of granen en zijn er geen suikers aan toegevoegd. Uiteraard bevat het ook geen ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de hond. Het advies is om het ijsje op zo’n manier aan te bieden dat het gelikt word in plaats van in grote brokken word doorgeslikt en natuurlijk niet teveel ijsjes in één keer.
Wij zijn er in ieder geval dolenthousiast over!

De Smoofl Ice Cream Mix for Dogs is verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken, aardbei, ananas, abrikoos, watermeloen, kokos en pindakaas! De Smoofl Ice Mold is verkrijgbaar in het klein of groot.

We attenderen u graag op het volgende:
Wij raden het af om ijsjes die bedoeld zijn voor onszelf aan de hond te geven. Veel van onze ijsjes bevatten lactose, dit is niet goed voor de darmen van de hond. Dit kan een opgeblazen gevoel, gasvorming, constipatie, diarree en braken veroorzaken. En in ernstige gevallen kan dit leiden tot een maagtorsie (maagdraaiing). Daarnaast bevat ijs erg veel suiker en zoetstoffen, dit is niet goed voor het gewicht en gebit van de hond. Ook kan ijs schadelijke stoffen bevatten zoals cacao of xylitol, xylitol zit vaak in suikervrij ijs. Mensen-ijsjes voeren aan de hond raden wij om deze redenen dan ook af.