Lezing

Op dinsdag 28 mei organiseren wij weer een lezing, mijn gezond huisdier.

We belichten de aanschaf van een nieuw huisdier, waar moet je op letten en wat is nou een betrouwbare fokker? Wil je wel een puppy of een kitten of misschien toch een volwassen dier? De vaste zorgen en kosten van een huisdier, wat komt er allemaal bij kijken? Neem ik een verzekering of juist niet? En als laatste vakantie met of zonder je huisdier, wat zijn de voor- en nadelen? Is er iemand die op wil passen of moet het dier naar een pension?

De lezing start om 19.00 uur in de De DierenSpiegel, de kosten zijn €10, voor ZorgGarantiePlan deelnemers €5. U krijgt aan het einde van de avond een leuk cadeautje van ons!

Ook ons oud-collega Denise is aanwezig, zij is hondengedragsdeskundige en bij haar kunt u dan ook terecht voor vragen over hondengedrag.

Kortom een leuke en leerzame avond voor als je op zoek bent naar een dier of meer wilt weten over de aanschaf en verzorging van een huisdier en wat daar allemaal bij komt kijken! Maar ook als je al een huisdier hebt, een nuttige informatieve lezing. Die je kan helpen bij de gedachten over verzekeren en je vakantie plannen.

Inschrijven kan op een van onze vestigingen.

Sluit Menu
Sluit menu