Uw team

22089572_1166143923530592_7519581927147372439_n (2)

LYDIA POOL

Dierenarts

Ik ben Lydia Pool, dierenarts bij De DierenKliniek Volendam, Edam en Oosthuizen. Sinds mijn afstuderen in 1992 heb ik de afgelopen 25 jaar een berg aan kennis en ervaring opgedaan in de veterinaire geneeskunde. Dieren kunnen helpen en de eigenaren van (zieke) dieren met raad en daad bij staan is nog steeds mijn passie. Naast de dagelijkse afspraken en de vele operaties die ik uitvoer, ben ik trots dat ik eveneens een deskundig en professionele team mag coachen waarbij de motivatie hoog is om steeds bij te leren en gebruik te maken van de nieuwste kennis en ontwikkelingen. Zo kunnen we altijd het beste advies en juiste medische behandeling zelf verzorgen. In de loop van de tijd heb ik mij dan ook uitgebreid kunnen toeleggen op de chirurgie, tandheelkunde en echografie van kleine huisdieren.

Sinds 1 november 2012 heb ik De DierenSpiegel aan de Julianaweg geopend: de dierengezondheidswinkel van Volendam en omstreken.  Naast de (preventieve) zorg, verkopen we hier ook de beste artikelen voor hond, kat of knaagdier. Onze afgestudeerde trimsters zijn ook allen gediplomeerde paraveterinairen, zodat onze zorg reikt tot op de trimtafel. Samen met mijn partner en inmiddels 3 katten (Berepoes, Pop en Vito) woon ik alweer 16 jaar in Edam. Naast mijn vak als dierenarts ben ik een enthousiaste hardloper en muziekliefhebber. 

April 2015 was ik samen met Ronald naar Griekenland (eiland Karpathos) om een week zwerfkatten te steriliseren en te castreren om zo hun kwaliteit van leven te verbeteren. Een heftige en confronterende week waarin we veel dierenleed hebben geprobeerd te verminderen, dus wel met een positief randje. Het heeft me weer volledig terug gebracht naar de kern waarom ik nou dierenarts ben geworden. Voor 2018 staat een dergelijk project weer in de planning met een aantal van ons team. Als u ons wilt ondersteunen dan horen we dit graag. We houden u op de hoogte!

22046027_1166131663531818_8346612364785598987_n (2)

Masja Glorie

Dierenarts

Ik ben Masja Glorie, sinds begin 2015 ben ik het team van deze kliniek komen versterken.

Zoals vele dierenartsen wilde ik al van kleins af aan dierenarts worden, na de HAVO en het VWO, werd ik na 1 keer loten toegelaten tot de studie Diergeneeskunde in Utrecht. Welke ik met succes afrondde en gelukkig vond ik al snel een baan. Het leukste aan mijn werk vind ik om te zien hoeveel plezier eigenaren aan hun huisdier beleven.

Ik woon in Heerhugowaard samen met mijn man en twee katten. Het zijn twee broers die zoals het broers betaamd niet altijd met en/of zonder elkaar kunnen. Ik vind het leuk om ze uit te dagen met denk- en voerspelletjes, waarbij de bedenkingen soms van hun koppies af te lezen valt. Daarnaast ben ik veel in de keuken te vinden om lekkere dingen voor familie en vrienden te koken en te bakken.

foto intro tiffany

Tiffany leenders

Dierenarts

Hoi, ik ben Tiffany en vanaf jongs af aan wilde ik maar één ding: ‘dierenarts worden’. Ik ben op gegroeid in een woonwagen in Amsterdam West. Als kind probeerde ik daar al gewonden, zieke, wilde of weggelopen dieren op te vangen en beter te maken. Door de jaren heen is de passie voor dieren alleen maar sterker geworden en ben ik nu sinds één jaar dierenarts.

 

Na mijn afstuderen heb ik een tijd gewerkt bij een praktijk in Amsterdam als dierenarts en dierenarts assistente. Na deze baan heb ik als waarnemend dierenarts gewerkt in Amsterdam, Zandvoort en Den Haag. Hierdoor heb ik al wat ervaring op kunnen doen. Ik heb ik nu super veel zin om in September te beginnen in de dierenklinieken in Volendam en Oosthuizen. Ik vind alle soorten diergeneeskunde super interessant maar ik heb speciale interesse voor chirurgie en orthopedie.

 

Naast diergeneeskunde doe ik in mijn vrije tijd vooral veel aan watersporten, zoals kitesurfen en wakeboarden. Als ik niet op het water sta loop ik graag met mijn hondje Lola in het bos of op het strand.

 

Ik hoop uw en uw dieren snel een keer te ontmoeten op de kliniek.

22104701_1503185179773345_2872472290626975693_o (2)

Anja Rooze

Paraveterinair

Hallo, ik ben Anja Rooze. Ik werk sinds 1994 als paraveterinair, voornamelijk aan de Dukaton.
Op maandag heb ik administratieve taken. Op woensdag en vrijdag ben ik in de kliniek waar ik, naast het assisteren bij operaties en spreekuren, mij bezighoud met de inkoop. Een erg afwisselende baan dus.
Ik woon in Volendam met mijn man, twee dochters en de nodige diertjes. In mijn vrije tijd ben ik aktief bij IVN Waterland. Verder loop ik graag hard.

22104701_1503185179773345_2872472290626975693_o (3)

Mieke Tol - Buys

Paraveterinair

Mijn naam is Mieke Tol-Buys en ik woon in Volendam met mijn man, dochter en zoon. Ik werk sinds september 2010 bij DierenKliniek Volendam, Edam en Oosthuizen.

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag en wandel ik veel met mijn hond Bruce.

Dierenarts-assisitente-Low-res_Mandy Miedema 2

Mandy Miedema

Dierenarts-assistente

Ik ben Mandy Miedema, ik werk sinds 2002 bij De DierenKliniek Volendam, Edam en Oosthuizen. Ik ben voornamelijk bezig met het inplannen van afspraken en operaties. Verder assisteer ik waar nodig de dierenartsen, bij operaties, en nazorg van onze patientjes. Iedere maandag is verschillend, daarom doe ik dit werk nog altijd met veel plezier. Mijn hobby’s zijn reizen, en kan enorm genieten van de natuur! Ik ben verder gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen en inmiddels ook oma van schatten van kleinkinderen.

Sandra portret2

Sandra Naber

Paraveterinair en trimster

Ik ben Sandra Naber. In 2016 heb ik mijn diploma Paraveterinair Dierenartsassistente behaald. Daarnaast heb ik het vak trimmen goed kunnen leren. Trimmen is mijn passie en ik doe dit met heel veel plezier. Daarom ben ik voornamelijk te vinden in De DierenSpiegel. Naast het trimmen houd ik mij bezig met de laatste trends op het gebied van spelletjes, manden, tuigen en andere diverse spullen die in de winkel te vinden zijn. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek waarbij ik vaak afgeleid wordt door mijn Koningspoedel Rebel. Rebel mag ook gezellig mee naar De DierenSpiegel komen tijdens werkdagen, daarbuiten zijn we samen in het bos of op het strand te vinden.

22046027_1166131656865152_2431305140222720940_n (2)

Marion koenders

Paraveterinair

Ik ben Marion Koenders en ik maak sinds juni 2017 deel uit van dit leuke team. Ik heb de opleiding tot paraveterinair-dierenartsassistente gevolgd en afgerond op het Groenhorst College in Barneveld. Na mijn eindstage bij De DierenKliniek Volendam, Edam en Oosthuizen & De DierenSpiegel ben ik hier blijven werken. U kunt mij op alle locaties tegen komen. Natuurlijk heb ook ik huisdieren! Namelijk een hond, twee katten en een paard. En de hond van mijn schoonouders zie ik ook als mijn hond, hij komt ook geregeld mee naar De DierenSpiegel voor een was/trimbeurt. In mijn vrije tijd ben ik meestal op pad of aan het trainen met mijn hond of ben ik te vinden bij de paarden. 

Michelle Bloos

Michelle bloos

Paraveterinair

Hallo, mijn naam is Michelle Bloos. Ik ben in 2015 afgestudeerd als paraveterinair en sinds augustus 2018 werkzaam bij DierenKliniek Volendam, Edam en Oosthuizen. Hiervoor heb ik bij een andere kliniek gewerkt. Ik woon in Volendam samen met mijn vriend. Thuis hebben wij een hond en twee konijnen. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig met mijn hond, we gaan veel wandelen en we flyballen twee keer per week.

tessa

Tessa Biesbrouck

Paraveterinair

Hoi, mijn naam is Tessa Biesbrouck, nadat ik in 2017 ben afgestudeerd aan het Groenhorst College te Barneveld heb ik ervaring opgedaan in een gemengde praktijk. Mijn hart ligt bij kleine huisdieren en ik hou er van om mij te verdiepen in stof en te blijven leren. Daarom ben ik sinds augustus 2018 komen werken bij De Dierenkliniek Volendam, Edam en Oosthuizen.  Naast mijn werk besteed ik zo veel mogelijk tijd aan mijn twee honden en drie ratjes. Tevens ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en verheug ik mij altijd op het wekelijkse uurtje behendigheid met mijn moeder en de honden. U zult mij voornamelijk tegen komen in Oosthuizen en De Dierenspiegel.

Sluit Menu
Sluit menu