RAW Veterinairy Diets

Goede voeding is de basis van een goede gezondheid voor mens en dier. Er bestaan meerdere soorten voeding. Onderhoudsvoeding of voeding die bij aandoening gewenst of noodzakelijk is. Sinds het najaar van 2018 hebben wij Raw Veterinary Diet aan ons assortiment kunnen toevoegen. Een vers rauw vlees voeding welke gegarandeerd compleet is. En met drukbehandeling ontdaan van ziekteverwekkers. 

RAW Veterinary Diet is onderscheidend in het vers vlees assortiment op meerdere fronten. Als eerste is het een gegarandeerd compleet uitgebalanceerde voeding. Dat wil zeggen dat de samenstelling tot op de gram nauwkeurig is berekend en gebalanceerd is voor uw hond (het voldoet aan de Europeese richtlijnen m.b.t. samenstellingen van hondenvoeding). Alle vitamines en mineralen zijn in de juiste hoeveelheden aanwezig waardoor deze voeding ook op lange termijn geen tekorten kan opleveren.

Als tweede is voeding van RAW Veterinary Diet met druk behandeld, High Pressure Processing. Hierdoor worden bacteriën onschadelijk gemaakt. Deze methode wordt ook veelvuldig toegepast op onze voedingsmiddelen.

Als derde is deze voedingslijn beschikbaar voor elke levensfase, dus van pup tot senior. Maar daarnaast is deze voeding ook verkrijgbaar in specifieke dieetsamenstellingen. Er zijn specifieke worsten ontwikkeld voor allergieën, ondersteuning van gewrichten, ondersteuning van nier- of blaasproblemen en als laatste om af te vallen.